TILBAGE FREM

Træningskamp i Thyborøn

fredag 11/8 KL. 20.44

Efter to træningskampe udenfor lokalområdet var LTH’erne fredag tilbage i kommunen, da TTH Holstebro ventede i en træningskamp i Thyborøn. Mange mennesker var mødt frem, og med salg af pølser og fadøl var der virkelig gjort noget ud af kampen mellem de to lokalrivaler.

På banen var opskriften det samme, som i de to foregående træningskampe, nemlig at få spillet holdet sammen og komme i bedre kampform. Med en masse spilletid til alle kampklare spillere var der rig mulighed for dette.

TTH Holstebro var foran med 11-17 ved pausen, men i anden halvleg lykkedes det Dennis Bo Jensens tropper at holde trit med gæsterne. Den store forskel fra anden halvlegs start, betød at det blev svært at få skabt noget kontakt. LTH’erne kom dog heller aldrig rigtig tæt på, og tabte derfor 28-35.

Der skal lyde en stor tak til alle de fremmødte tilskuere og Wærket for at have skabt en god kulisse omkring kampen. Allerede i morgen lørdag er der igen mulighed for at se drengene i aktion, når holdet er tilbage på deres rigtige hjemmebane i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, når HC Midtjylland er modstanderen. Der er kampstart klokken 14.

Slutresultat: 28-35 (11-17)

LTH-målscorere:
Jeppe Gade 5 mål
Mats Gordon Krog 4 mål
Jorn Smits 4 mål
Emil Jessen 4 mål
Christian Holm 4 mål
Jon Katballe 2 mål
Tobias Myssing 2 mål
Niels Lindholt 1 mål
Vilhelm Poulsen 1 mål
Fredrik Clementsen 1 mål