TILBAGE FREM

Lasse gjorde comeback i sejren over Skive

fredag 18/8 KL. 20.46

Fredag aften stod Lemvig-Thyborøn over for sæsonens femte træningskamp, da Dennis Bo Jensen mødte Skive fH i Roslev. Første halvleg var meget jævnbyrdig. Dog var vestjyderne en lille smule mere i teten, og var foran 11-15 i slutningen af halvlegen. Skibonitterne fik dog reduceret to gange inden pausen.

I anden halvleg var Lemvig-Thyborøn klart bedst, hvor de skruede op for tempoet og skarpheden. Med 12 minutter tilbage af kampen var LTH foran med 20-32. I opgørets sidste fase forsvandt koncentrationen lidt, og derfor fik Skive halet lidt ind. Derfor endte træningskampen med en sejr på 27-35 til LTH.

Det blev igen en kamp, hvor spilletiden blev fordelt ligeligt. Der blev også eksperimenteret med noget 7-mod-6. Jon Katballe og Christian Holm var ikke med grundet skade og sygdom. Til gengæld var der blevet plads til Emil Jensen og Lasse Pedersen. Førstnævnte fik lidt spilletid i forsvaret i kampen mod HC Midtjylland, men fredag aften var han med i begge ender af banen. Man kan dog godt forstå, hvis Lasse Pedersen lige skulle finde rytmen igen. Det var nemlig første gang i fem måneder, at han spillede en håndboldkamp.

"Det var fuldstændig fantastisk at spille en håndboldkamp igen. Det var dejligt at få noget kamp i benene og mærke stemningen på holdet. Jeg har jo mærket stemningen i de andre træningskampe, men det er alligevel noget andet, når man er med inde på banen," lyder det fra Lasse Pedersen, som fik nettet til at blafre tre gange.

Siden sin ankomst til klubben har han hver dag taget små skridt for at blive spilleklar, og i den sidste uges tid har han været mere og mere på halgulvet til træning. I dag fik han så lov til at gøre comeback i en håndboldkamp, og det skulle han lige vænne sig til.

"Kroppen havde det fint, men det er jo klart, at man lige skal finde timingen og sådan noget igen. Mine holdkammerater har været rigtig gode til at hjælpe mig ved at pumpe noget selvtillid ind i de ting, som vi gør," fortæller LTH's nummer 2.

Når han kigger på selve kampen, så er han fint tilfreds med dagens indsats.

"Vi får sat en rigtig god defensiv i dag, hvilket giver os en masse redninger. Til gengæld har vi problemer med at lukke ned for deres kontrafase, og det skal vi hjem og have arbejdet på. Jeg synes, at vi i store dele af kampen spiller med god flow i angrebet, og får sat hinanden op til de kompetencer, som vi har. Alt i alt en godkendt kamp," siger Lasse Pedersen.

Lasse Pedersen og LTH har nu en enkelt træningskamp tilbage inden, at det for alvor går løs i håndboldligaen. Næste og sidste træningskamp er på tirsdag, hvor LTH møder Aarhus HC i Skæringhallen.

Slutresultat: 27-35 (13-15)

LTH-målscorere:
Vilhelm Poulsen 5 mål
Jeppe Gade 5 mål
Tobias Bay 4 mål
Emil Jensen 3 mål
Emil Jessen 3 mål
Jorn Smits 3 mål
Lasse Pedersen 3 mål
Niels Lindholt 3 mål
Fredrik Clementsen 2 mål
Mats Gordon Krog 2 mål
Nicolai Pugholm 1 mål
Tobias Myssing 1 mål

Lasse er sponseret af: