TILBAGE FREM

Ord og tal på anden træningskamp

tirsdag 8/8 KL. 18.40

Onsdag eftermiddag var LTH’erne på besøg i Fredericia, hvor sæsonens anden træningskamp skulle spilles. Det endte med et nederlag på 31-25 til sidste sæsons nummer tre i herreligaen. Ligesom i den første træningskamp blev spilletiden fordelt ligeligt mellem alle spillere.

Det betød, at man blandt andet skiftede på keeperpositionen og fløjene efter hvert kvarter.

Lemvig-Thyborøn fulgte godt med hjemmeholdet i starten af kampen, men i slutningen af første halvleg trak Fredericia fra, og var derfor foran 18-15 ved pausen. Vestjyderne kom godt ud til anden halvleg og efter 35 minutters spil kunne Emil Jessen reducere til 20-19.

Drengene fra Lemvig-Thyborøn fik dog sværere ved at komme til scoringer, da FHK’s forsvar fik lavet rigtig mange frikast og ødelagt rytmen for LTH’erne. Derfor kunne hjemmeholdet hive en sejr på 31-25 hjem foran mange tilskuere i thansen Arena.

Til dagens træningskamp måtte LTH undvære Lasse Pedersen og Emil Jensen, som fortsat er ude med skader, men begge forventes snart tilbage på banen.

Tellerup: Vi skal lære i disse kampe

Emil Tellerup i LTH-målet var onsdag tilbage på sin gamle hjemmebane, og den rutinerede målmand kunne se tilbage på en kamp, hvor der både var positive elementer og plads til forbedringer.

”Jeg synes overordnet, at vi lykkes rigtig fint hele vejen rundt. Vi får spillet de ting, som vi gerne vil prøve af. Noget af det har vi succes med, mens vi med andre ting har mindre succes. Så de ting som vi lærer i disse kampe, skal vi bruge til at gøre det hele til en succes,” fortæller Emil Tellerup.

Og fortsætter:

”Vi skal fortsat arbejde med det hele. Vi er et stykke vej fra at kunne levere en helstøbt indsats, men det skal man også være her i starten af sæsonen, og det er jo det, vi arbejder på frem mod sæsonstarten.”

Emil Tellerup er en af de nye i LTH-truppen til den kommende sæson, og han har fået en rigtig god start hos ”de røde”, og glæder sig til at se, hvad holdet kan opnå i denne sæson.

”Jeg synes, at jeg er kommet ind på et rigtig godt hold. Vi har mange unge spillere, og mange ærgerrige spillere, som gerne vil udvikle sig og blive bedre, så det er et fedt miljø at være en del af. Det har været rigtig kanon indtil videre, og nu skal vi se, hvad vi kan få ud af det,” slutter LTH-keeperen.

Næste træningskamp for Emil Tellerup og LTH er på fredag, hvor holdet møder TTH Holstebro i Thyborøn, og allerede dagen efter møder drengene HC Midtjylland i Lemvig Idræts- og Kulturcenter