TILBAGE FREM

LTH-nederlag i Esbjerg

mandag 9/10 KL. 20.38

For tredje kamp i træk måtte Lemvig-Thyborøn Håndbold gå tomhændet fra banen, da holdet på udebane tabte mod Ribe-Esbjerg.

Ligesom i seneste kamp mod Mors-Thy var LTH’erne godt med fra kampens start. Efter 20 minutters spil var stillingen 7-7, men hjemmeholdet trak fra i slutningen af første halvleg og kunne gå til pause foran 12-8.

I anden halvleg kom Lemvig-Thyborøn ikke tættere på hjemmeholdet, som i sikker stil kunne køre en sejr på 31-22 hjem.

Inden kampen var der fokus på Ribe-Esbjergs kontraspil, som havde været et stærkt våben i sæsonstarten. Det våben fik LTH’erne ikke lukket ned for, og hjemmeholdet vandt kontraduellen med 10-1.

På fredag skal Lemvig-Thyborøn forsøge at rejse sig, når der er bundbrag i Jysk Energi Arena, når SønderjyskE kommer på besøg. Her får vi brug for maksimal opbakning, så vi sammen kan hente en sejr.