TILBAGE FREM

Sort aften for LTH

torsdag 5/10 KL. 09.59

Tekst: Andreas Kejser - Foto: Photo Overlund

Inden onsdagens lokalopgør i Jysk Energi Arena mellem Lemvig-Thyborøn og Mors-Thy indtog gæsterne en andenplads i Herreligaen efter en god sæsonstart. Gæsterne var også fyldte med selvtillid, og samtidig med at "de røde" aldrig ramte dagen blev det til et nederlag på 21-36.

Kampen startede ellers meget jævnbyrdigt. Efter 15 minutters spil var stillingen 8-8, men herfra gik det ned af bakke for LTH. Hjemmeholdets angreb havde svært ved at finde vej igennem Mors-Thys bundsolide defensiv. Derudover blev der lavet en masse tekniske fejl. I den anden ende hang defensiven ikke sammen, hvilket resulterede i kun tre redninger i første halvleg.

8-8 var efter 30 minutter forvandlet til 9-20, og der skulle et mirakel til i anden halvleg, hvis LTH'erne skulle have point. Miraklet udeblev og Mors-Thy vandt fortjent med 21-36.

Næste opgave for Dennis Bo Jensens tropper er på mandag, hvor Ribe-Esbjerg venter på udebane.

Slutresultat: 21-36 (9-20)

LTH-udvisninger: 2, MTH-udvisninger: 3