TILBAGE FREM

Lige ved og næsten

søndag 5/2 KL. 12.00

FOTO: christinabundgaardphotography.dk

Lige ved og næsten slår ingen mand af hesten. Sådan lyder en talemåde, som meget godt kan betegne Lemvig-Thyborøn Håndbolds eftermiddag i Kolding. Dog kunne Dennis Bo Jensen se flere fine takter fra sit mandskab i løbet af kampen.

De rødklædte vestjyder indledte opgøret bedst, og var foran med 3-5 efter knap ni minutter. Føringen blev udbygget til 8-11 med fire minutter tilbage af første halvleg. Desværre fik hjemmeholdet halet ind på LTH, og derfor måtte de to hold gå til pause med 12-12.

Fra anden halvlegs start spillede KIF Kolding 7-mod-6. Dette fungerede ikke godt for hjemmeholdet, da LTH'erne stjal bolden to gange i træk og scorede i tomt mål. Derfor var Lemvig-Thyborøn i front med 13-15 efter 33 minutter.

Hjemmeholdet fik dog svaret igen, og med 20 minutter igen kunne ligatopscorer, Bjarke Christensen, bringe KIF foran med 19-17. Traditionsklubben bevarede føringen og momentum. Med seks minutter tilbage af opgøret var stillingen 25-23, og kampen var helt åbent.

LTH'erne fik spillet sig til flere gode chancer, men nåede aldrig at gribe dem, og derfor kunne hjemmeholdet køre en sejr på 30-26 hjem.

Næste opgave for Lemvig-Thyborøn Håndbold er på lørdag, hvor Nordsjælland Håndbold gæster Arena Vestjylland Forsikring. En meget vigtig kamp for begge mandskaber, som kæmper for to vigtige point i bundstriden. Til kampen er der gratis adgang, og vi håber derfor på at se mange mennesker.

TRÆK DIN GRATIS BILLET HER

Slutresultat: 30-26 (12-12)

KIF-udvisninger: 3, LTH-udvisninger: 1

LTH-målscorere:
Jeppe Gade 5 mål
Jorn Smits 4 mål
Mats Gordon 3 mål
Thomas Damgaard 3 mål
Christian Holm 3 mål
Jesper Kokholm 2 mål
Niels Lindholt 2 mål
Jon Katballe 1 mål
Nicolai Pugholm 1 mål
Fredrik Clementsen 1 mål
Mathias Porsholdt 1 mål