FREM

Kampoptakt: KIF Kolding vs. LTH

lørdag 4/2 KL. 11.35

FOTO: christinabundgaardphotography.dk

Efter godt halvanden måneds pause fra ligakampe er LTH igen klar til at kæmpe om point, når holdet genoptager sæsonen i HTH Herreligaen mod KIF Kolding på udebane søndag eftermiddag. Truppen glæder sig til at komme i gang igen ifølge Thomas Damgaard.

"Det bliver sjovt at spille om point igen. Det har vi glædet os til siden, at vi spillede sidste kamp inden jul. Man kan mærke til træning, at alle glæder sig til at komme i gang igen," lyder det fra Damgaard.

Søndagens modstander har været sæsonens helt store overraskelse. KIF Kolding ligger i øjeblikket på en delt 3. plads med 26 point, hvilket må siges at være mere end godkendt. I det omvendte opgør tilbage i september vandt traditionsklubben også en overlegen sejr på 24-34, da de to hold krydsede klinger i Arena Vestjylland Forsikring. Derfor har vestjyderne en revanche til gode, men det kræver en god indsats.

"KIF Kolding har været rigtigt gode i første del af sæsonen især defensivt, hvor de har en kombination af et dygtigt forsvar og en dygtig målmand, der gør det svært at lave mål imod dem. Den gode defensiv er de hurtige til at omsætte til mål i den anden ende på deres kontraspil," fortæller Thomas Damgaard.

VM- og julepausen er blevet brugt på at træne hårdt, hvor holdet har været meget i styrkelokalet. Det er også blevet til nogle træningskampe samt en træningslejr i Portugal. LTH har i træningskampene spillet mod Fredericia, Skjern og senest TTH.

"Jeg synes, at vores træningskampe er gået fint. Vi har fået trænet og videreudviklet på vores spil både offensivt og defensivt, og så var det dejligt med en god generalprøve i mandags, med en sejr over TTH," slutter LTH's nummer 11.

Kampen mellem KIF Kolding og LTH fløjtes i gang klokken 15 i Sydbank Arena i Kolding. Opgøret kan ses direkte via livestream i Tophåndbolds app. Derudover opdaterer vi på Instagram.

Thomas Damgaard er sponseret af: