TILBAGE FREM

Farvel til "Hess" efter sæsonen

mandag 6/2 KL. 12.03

FOTO: christinabundgaardphotography.dk

I fredags kunne LTH præsentere Tobias Bay som ny mand i Lemvig-Thyborøn Håndbold fra sommer. Dette betyder også, at vi i samme ombæring skal sige farvel til Jacob Hessellund, som til sommer har spillet to sæsoner for "de røde". Selvom der stadig er en del kampe tilbage kigger "Hess" tilbage på en god tid i det vestjyske.

"Det har indtil videre været et rigtig godt halvandet år for mig i LTH. Det var nemt at komme ind på holdet og i klubben, så det var dejligt. Det har været sjovt at være en del af en gruppe som specielt sidste år leverede rigtig godt. I år har det også været en god harmonisk gruppe, så på mange punkter har det været dejligt at være i Lemvig-Thyborøn for mit vedkommende," lyder det fra LTH-fløjen.

Som fortsætter:

"Derudover har det altid været en fornøjelse at spille i Arena Vestjylland Forsikring med det røde hjørne til at skabe en intens stemning."

Fremtiden er endnu ikke på plads for fløjspilleren, som ved siden af håndbolden er ansat på Skyum Idrætsefterskole. Dog er det helt sikkert, at Hessellund fortsætter med håndbolden, og han er spændt på, hvad fremtiden bringer.

"Jeg skal fortsat bruge min tid på håndbolden i en eller anden form, men jeg skal lige have fundet ud af, hvad fremtiden skal bringe hundrede procent. Det er jo tit sådan, at når en dør lukkes, så åbner der sig en ny. Lad os se, hvad der sker, men det må vi tage til den tid, for lige nu er mit fokus i LTH, hvor vi skal afslutte sæsonen på bedst mulig måde," fortæller Jacob Hessellund.

Lemvig-Thyborøn Håndbold glæder sig til at følge Hess og resten af LTH-mandskabet i sidste del af sæsonen, og ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden.