TILBAGE FREM

Daníel Freyr stopper efter sæsonen

onsdag 8/2 KL. 12.06

Det bliver kun til en enkelt sæson hos Lemvig-Thyborøn Håndbold for islandske Daníel Freyr Andrésson, som stopper i klubben efter denne sæson.

”Daníel har været topprofessionel i hans tid i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Simon har stået en god halvsæson for Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvilket har givet mindre tid til Daníel end vi alle forventede. Der er nu opstået en mulighed for Daniel i forhold til en anden klub, hvilket vi ikke har villet stå i vejen for. Vi ønsker Daníel alt det bedste i hans nye klub og takker ham for indsatsen i den røde trøje,” udtaler direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold, Søren Pedersen.

Den 33-årige keeper skiftede inden denne sæson til Lemvig-Thyborøn fra Eskilstuna GUIF i Sverige. Dog er det som Søren Pedersen udtaler ikke blevet til så meget spilletid, som man havde forventet, men Danni, som han bliver kaldt, kigger tilbage på en god tid i den vestjyske klub.

”Det har været supersjovt at komme tilbage til Danmark for at spille håndbold. Det har været en fornøjelse at være en del af holdet, som har været en god gruppe. Det har været en god oplevelse, men jeg har jo stadig meget tid tilbage i klubben, og det glæder jeg mig over,” lyder det fra Daníel Freyr Andrésson.

Der resterer stadig syv kampe af grundspillet, og den islandske målvogter har en klar plan om, hvad han skal bruge sin sidste tid i klubben på.

”Personligt vil jeg kæmpe for at få noget mere spilletid, og hæve mit niveau. Kigger man på holdet, skal vi ud og skrabe så mange point sammen som muligt, så jeg kan være med til at aflevere et ligahold, når jeg til sommer stopper i klubben,” fortæller LTH-målmanden.

Lemvig-Thyborøn Håndbold vil til sommer gerne sige tak for indsatsen til Danni, og så glæder vi os til at følge ham og resten af holdet i den sidste del af sæsonen.