TILBAGE FREM

Sikkert pokalavancement i Farsø

onsdag 22/3 KL. 09.31

Farsø HK, som normalt spiller i 3. division, tog onsdag aften imod LTH i Santander Cuppens femte runde. Den store niveauforskel afspejlede sig igennem kampens 60 minutter.

Hjemmeholdet havde svært ved at finde vej igennem LTH-forsvaret og Simon Egtved, som var startet i kassen. Derfor kunne Amadeus Hedin gøre det til 1-9 efter de første 15 minutter. Dennis Bo Jensens tropper havde mere tur i den offensivt, men havde også problemer med at få boldene ind bag en velspillende Farsø-keeper.

Hjemmeholdet forsøgte sig med 7-mod-6, da man havde svært ved at score. Dette betød, at LTH'erne fik scoret en del gange i tomt mål. Med fire minutter tilbage af første halvleg gjorde Simon Egtved det til 3-16 - netop i tomt mål. Vestjyderne kunne gå til pause foran med 5-18.

Trods det faktum at kampen reelt var afgjort efter de første 30 minutter, betød det ikke, at fokus og indstilling forsvandt hos "de røde".

Faktisk spillede LTH sig endnu mere op efter pausen, hvor Mats Gordon Krog var flyvende. En topprofessionel indsats betød, at Lemvig-Thyborøn vandt kampen med overbevisende 13-45, og er derfor videre til 6. runde af Santander Cuppen. Til kampen blev Christian Holm og Thomas Damgaard sparet, og var ikke på banen.

Tak for kampen til Farsø HK, som gav alt, hvad de havde i sig.

Slutresultat: 13-45 (5-18)