TILBAGE FREM

Remis mod guldbejlere

søndag 26/11 KL. 08.40

Tekst: Andreas Kejser - Foto: Photo Overlund

LTH var ikke spået mange chancer, da de lørdag tog imod Aalborg Håndbold. Målsætningen inden kampen var, at man skulle give alt, hvad man havde, og så måtte man se, hvor langt, at det rakte.

Lemvig-Thyborøn gav netop alt fra start til slut i kampen. Det betød også, at man kunne gå til pause foran 17-13 efter en første halvleg, hvor Aalborg havde flere af profilerne på bænken.

Fra anden halvlegs start satte gæsterne hele kavaleriet ind i håb om at kunne hente deres 14. sejr ud af 14 mulige. Men "de røde" kæmpede videre, og trods et hav af udvisninger og masser af minutter i undertal bevarede drengene føringen.

Med 10 minutter igen lykkedes det Aalborg at skabe kontakt ved stillingen 25-25, og med 1 minut tilbage af kampen var det også helt lige ved 30-30. Aalborg havde muligheden for at bringe sig foran med et mål, men Emil Tellerup afværgede Mads Hoxers forsøg, og i stedet var det LTH, som havde muligheden for at tage sejren med 8 sekunder igen.

Det endte med et frikast efter tid, som Jeppe Gade skulle forsøge at score på. Afslutningen røg over mål, og derfor måtte de to hold dele i porten. Dermed blev Lemvig-Thyborøn Håndbold det første hold, som tog point fra Aalborg i Herreligaen i denne sæson.

Dermed får drengene et meget vigtigt point til den tætte bundkamp. Næste opgave for LTH'erne er på torsdag, hvor Fredericia venter på udebane.

Slutresultat: 30-30 (17-13)

LTH-udvisninger: 8, AAH-udvisninger: 3