Nederlag trods god moral

torsdag 30/11 KL. 22.05

Tekst: Andreas Kejser - Foto: Photo Overlund

Lemvig-Thyborøn var på en svær opgave torsdag aften, hvor man var oppe imod ligaens andenplads, Fredericia HK, på udebane.

Fredericias defensiv stod utrolig stærkt, og derfor havde LTH’erne svært ved at spille sig igennem. Det betød også, at de hvidklædte LTH-drenge “kun” havde scoret 8 mål efter de første 30 minutter i modsætningen til Fredericias 12.

Allerede i første halvleg forsøgte Lemvig-Thyborøn med 7-mod-6, og fra anden halvlegs start havde drengene mere held med at komme igennem hjemmeholdets forsvar, men i målet stod der et nyt problem i form af Sebastian Frandsen.

Selvom LTH var nede med 22-15 i løbet af anden halvleg, viste drengene flot moral, og kæmpede med alt til kampen var færdig. Det var desværre ikke nok, og det endte med et nederlag på 28-21.

Næste opgave for Dennis Bo Jensens tropper er på fredag i næste uge, hvor Nordsjælland kommer på besøg i Jysk Energi Arena til en duel om to vigtige point.

Slutresultat: 28-21 (12-8)

FHK-udvisninger: 2, LTH-udvisninger: 3