TILBAGE FREM

Nederlag i sidste sekund

søndag 7/5 KL. 13.44

Inden kampen var der lagt op til en lille finale for LTH. Man skulle selv hente point, mens Nordsjælland skulle tabe imod Mors-Thy. Da morsingboerne gjorde deres arbejde færdigt, stod det klart, at LTH skulle bruge et point for at holde liv i håbet om at undgå sidstepladsen i nedrykningsspillet.

Det blev så tæt som overhovedet muligt, men en SønderjyskE-scoring i sidste sekund afgjorde LTH'ernes skæbne. Gæsterne vandt 30-31, og derfor står det klart, at Lemvig-Thyborøn ender sidste i nedrykningsspillet, og dermed skal spille playoff-kampe mod Team Sydhavsøerne om en plads i HTH Herreligaen fra næste sæson.

Det var dog et LTH-mandskab som kom flyvende fra start, og var foran 4-1 efter fire minutter. Derefter gik gæsterne i 7-mod-6, og det gav pote. Deres stregspillere fik meget plads at arbejde på, mens LTH'erne fik sværere ved at finde vej til netmaskerne i den anden ende. Med fem minutter tilbage af pausen førte sønderjyderne 8-13, men en god slutspurt fra hjemmeholdet, betød at man kun var bagud med 12-14 ved pausen.

SønderjyskE bevarede føringen i det meste af anden halvleg, men "de røde" gav aldrig op, og fik til sidst halet ind på gæsterne. Med 15 sekunder igen kunne Christian Holm fiske bolden og udligne til 30-30. Desværre fik gæsternes Oliver Nøddesbo Eggert sætte bolden ind i allersidste sekund til slutstillingen 30-31.

Dermed venter Nordsjælland i nedrykningsspillets sidste kamp på onsdag, hvor der ikke er noget på spil for nogle af mandskaberne. Derefter skal LTH kæmpe med Team Sydhavsøerne om en plads i ligaen over tre kampe, hvor den første er på hjemmebane.

Slutresultat: 30-31 (12-14)

LTH-udvisninger: 2, SJE-udvisninger: 5