TILBAGE

Mads Stensgård til LTH

fredag 7/6 KL. 09.55

Mads Stensgård vender hjem til LTH

En lokal kending er klar til at tørne ud for Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Mads Stensgård, der gennem store dele af sin ungdomskarriere spillede for LTH’s moderklub Lemvig Nissum Håndbold (LNH), er ny mand i den røde trøje på en kontrakt for den kommende sæson.

Lemvig-Thyborøn Håndbold ruster dermed truppen til den kommende sæson med præsentationen af 19-årige Stensgård, der senest har været tilknyttet TTH Holstebro. Stensgård, der er højre fløj, skifter til LTH på en kontrakt for det næste år, og han er en mand, der kender vores klub særdeles godt.

Fra de første kampe i Lemvig Nissum Håndbold – dengang under navnet NNFH - i 2010 som fireårig til de mange år og sæsoner som profil for ungdomsholdene har Mads Stensgård altid været en del af LTH-familien. Både som talentfuld spiller, men også som stor fan af førsteholdet, som han har støttet på ude- og hjemmebane gennem mange, mange år.

Det er vigtigt for klubben at have lokale kræfter og ansigter i truppen, som kender kommunen, fansene og hele kulturen i området, og sådan en mand er Mads Stensgård.

”Vi er meget glade for at kunne præsentere Mads Stensgård som ny spiller. Mads har et stort kendskab til klubben gennem sine mange år som ungdomsspiller her og har den røde trøje inde under huden. Det er vigtigt for os at have vores omverden tæt på, og det forstår Mads rigtig fint med sin historik med klubben,” siger sportschef Lars Broe og fortsætter:

”Men Mads besidder også store håndboldmæssige kvaliteter, og vi har længe fulgt ham med stor interesse, da vi synes, at han har et stort potentiale, som vi håber ser fuldt udfoldet i LTH. Så vi er meget glade for at få aftalen på plads,” siger Lars Broe.

Mads Stensgård glæder sig til at vende hjem til Lemvig-Thyborøn Håndbold efter senest at have været tilknyttet TTH Holstebro, hvor han har spillet for U19- samt U23-holdet i 2. division og også har opnået at få ligadebut.

”Jeg har valgt at skifte til LTH, fordi jeg synes, at det er en spændende mulighed for mig. Efter nogle gode snakke med Lars (Broe, red.) og Rasmus (Thiemer-Jensen, red.) har de overbevist mig om, at dette skal være det næste skridt i min karriere, og jeg ser mange muligheder for at udvikle mig her,” siger Mads Stensgård, der glæder sig til at kunne spille og gøre en forskel for den klub, som han altid har støttet.

”Det har uden tvivl været en kæmpestor drengedrøm at få lov til at spille for Lemvig en dag, og at det nu lykkes, er jeg megaglad og stolt over. Jeg glæder mig megameget til at komme i gang, få den røde trøje over hovedet og vise, hvad jeg kan. Udover det glæder jeg mig også til at spille i Jysk Energi Arena foran alle fansene, hvor jeg selv har stået og heppet, da jeg var yngre,” siger Mads Stensgård.

Mads Stensgård har efter egen vurdering spillet over 250 kampe (plus stævner og cups) for NNFH/LNH og har også spillet U15- og U17-håndbold for Lyngs Idrætsefterskole, før han de seneste to år har været en del af TTH Holstebro.

Velkommen til Mads!