TILBAGE FREM

Kim Sonne til LTH

fredag 24/5 KL. 10.49

LTH henter Kim Sonne

Lemvig-Thyborøn Håndbold opruster på målmandspositionen og henter Kim Sonne til holdet til den kommende sæson. Sonne kommer med stor erfaring fra den danske liga samt en del år i udlandet, hvor han blandt andet har vundet det tyske mesterskab samt spillet EHF Final4 med THW Kiel.

Så det er en særdeles rutineret og dygtig herre, der tjekker ind i klubben i løbet af sommeren, og sportschef Lars Broe er meget tilfreds med at have tilknyttet Kim Sonne.

”Vi har jagtet at finde en ”voksen” keeper, som havde ligaerfaring, og som kan bidrage til et ungt hold – og når det så samtidigt er lykkedes at finde én med international erfaring, og som også har noget kendskab til de skytter, vi skal møde i den kommende sæson, har vi svært ved at ønske os mere,” lyder det fra Lars Broe og fortsætter:

”Når vi laver aftaler med spillere af lidt ældre årgange end de sædvanlige, er det rigtig vigtigt for os, at tændingen og lysten til fortsat at udvikle sig er til stede, og det har Daniel (Birkelund, red.) og jeg virkelig fået bekræftet i de samtaler, vi har haft med Kim. Når det så er sagt, er Kims alder jo ingenting målt med andre dygtige målvogtere,” siger sportschef Lars Broe om Kim Sonne, der tiltræder på en toårig aftale i LTH.

Kim Sonne har senest optrådt for HC Midtjylland i 1. division og er helt klar til at træde ind i buret i Jysk Energi Arena.

”Jeg har valgt at slutte mig til LTH, fordi jeg har fået en unik mulighed, der passer både sportsligt og familiemæssigt, og det kunne jeg ikke sige nej til. LTH-holdet er et stærkt og ambitiøst hold, som også i indeværende sæson har vist, at de kan spille op mod de store klubber i ligaen. Efter en god snak med den nye træner Daniel var det tydeligt, at det bliver et stærkt setup, og at holdets og klubbens ambitioner passer til mine. Jeg ser frem til at spille for LTH i den kommende sæson,” siger Kim Sonne.

Kim Sonne er 31 år og har mange gode adresser på cv’et. I Danmark har han blandt andet tørnet ud for Fredericia HK, Skive FH, Skjern Håndbold samt TTH. I udlandet har han spillet for klubber som HC Erlangen, GWD Minden og THW Kiel.

Stort velkommen til Kim Sonne!

I løbet af sommeren siger vi farvel til keeper Simon Egtved, der stopper i klubben. Vi vil gerne sige mange tak for indsatsen i LTH-trøjen samt held og lykke fremover i karrieren.