TILBAGE FREM

LTH tabte til et bedre hold på dagen

tirsdag 28/2 KL. 12.24

Der var lagt op til en duel om to vigtige point, da Mors-Thy og Lemvig-Thyborøn krydsede klinger tirsdag aften i Thisted. Den duel endte med en klar sejr til værterne i en kamp, hvor de var LTH overlegne på samtlige parametre.

Opgøret startede ellers meget jævnbyrdigt, og efter 12 minutter kunne Jon Katballe reducere til 6-5. Derefter gik det fuldstændig i stå for vestjyderne, som kun scorede to gange mere i første halvleg, og derfor var pausestillingen 14-7 til Mors-Thy.

Offensivt havde LTH'erne problemer med at få puttet bolden i kassen bag Svend Rughave, som stod en rigtig god kamp. Defensivt bøvlede man med at finde samarbejdet mellem målmænd og forsvar, hvilket betød, at LTH kun havde en redning i første halvleg.

Det krævede noget af en kovending fra anden halvlegs start, hvis Dennis Bo Jensen skulle have point med hjem. Det skete dog ikke. Problemerne med at finde frem til scoringer fortsatte, og der gik 7 minutter før Thomas Damgaard kunne score LTH'ernes første mål i anden halvleg.

Derfor var kampen reelt set afgjort, og man var aldrig i nærheden af to point. Mors-Thy vandt fortjent opgøret med 26-18 efter en kamp, hvor de spillede godt, mens LTH aldrig fandt melodien.

Det positive som man kan tage med fra dagens kamp er, at Daníel Freyr stod rigtig fint, da han blev skiftet ind i anden halvleg, mens antallet af tekniske fejl blev holdt nede på fem. Dette vidner også om, at man kom frem til chancer, men man havde svært ved at få puttet bolden ind bag en velspillende Svend Rughave.

Nu venter der en lille pause før der er kamp igen. Næste kamp er mod Skjern Håndbold den 17. marts hjemme i Arena Vestjylland Forsikring.

Slutresultat: 26-18 (14-7)

MTH-udvisninger: 5, LTH-udvisninger: 2