TILBAGE FREM

Hedin og LTH skilles til sommer

tirsdag 28/2 KL. 12.23

FOTO: christinabundgaardphotography.dk

Amadeus Hedin blev hentet til Lemvig-Thyborøn midt i sidste sæson, men indeværende sæson bliver hans sidste i klubben.

Nogle skader og hård konkurrence på træningsbanen har betydet at mængden af spilletid ikke har været meget for Amadeus Hedin. Derfor er han og klubben blevet enige om, at samarbejdet ophører ved sæsonens udløb.

”Amadeus kom til klubben et halvt år inde i forrige sæson med henblik på at styrke truppen i en skadesplaget periode. Målet var at blive integreret i Danmark, komme ind i konceptet og få bygget muskelmasse på. Alt dette er blevet gjort til perfektion og med en virkelig professionel indstilling, fik Amadeus opbygget ekstra stor fysik hen over sommeren. Skaderne har dog været lidt for mange efterfølgende, og rytmen i år har været svær at finde, hvilket har resulteret i mindre spilletid end ønsket. Derfor er vi i samråd med Amadeus blevet enige om, at tiden er til et nyt miljø i en ny klub. Vi ønsker Amadeus alt det bedste i fremtiden og takker ham for tiden i klubben,” lyder det fra direktør, Søren Pedersen.

Amadeus Hedin har selv nydt tiden i LTH, og er blevet en masse erfaringer rigere. Den svenske bagspiller kom til klubben fra norske Nøtterøy, hvor han var nummer 10 på topscorerlisten i ligaen. Til sommer venter der et nyt kapitel for Hedin.

”Det har været en god tid i Lemvig-Thyborøn Håndbold med gode holdkammerater. På banen har det ikke gået som forventet, hvor blandt andet nogle skader har drillet mig. Jeg tager en masse læring og erfaring med mig, som jeg forhåbentlig kan bruge fremover,” lyder det fra den 28-årige bagspiller.

Som fortsætter:

”Jeg vil kæmpe for holdet og for at få en masse spilletid. Derudover håber jeg på, at vi kan skrabe endnu flere point sammen, så vi står godt rustet til nedrykningsspillet.”

Vi glæder os til at følge Amadeus og resten af LTH-mandskabet i den resterende del af sæsonen.