TILBAGE FREM

LTH-nederlag i uskøn affære

onsdag 25/10 KL. 22.09

Der var vigtige point på spil onsdag aften i Ringsted, da den udsatte duel mellem TMS og LTH skulle afvikles.

Vigtigheden satte måske sit præg på kampen, da begge hold spillede nervøst fra kampens start og havde svært ved at komme til scoringer i stationært spil.

Gæsterne fra LTH kom dog bedst fra land og kom foran 0-3 inden, at TMS fik sat tempoet op og gang i kontramaskinen. Hjemmeholdet var efter 24 minutters spil foran med 10-7, men LTH’erne fik kæmpet sig op på siden og kunne gå til pause ved stillingen 11-11.

Anden halvleg startede meget jævnbyrdigt og med få scoringer. Efter 39 minutters spil var stillingen 14-14, hvorefter TMS Ringsted fik tilkæmpet sig en 2-målsføring.

Med 13 minutter igen førte hjemmeholdet med 23-19, og det begyndte at se svært ud for de hvidklædte gæster. Alligevel fik man reduceret et par gange og var tæt på at skabe kontakten, men for mange fejl gjorde, at TMS Ringsted løb med en sejr på 28-26.

Slutresultat: 28-26 (11-11)

TMS-udvisninger: 1, LTH-udvisninger: 3