TILBAGE FREM

Kaptajnen glæder sig til at være tilbage i Jysk Energi Arena

tirsdag 5/9 KL. 19.05

"Hele truppen glæder sig helt vildt. Både os der har spillet her i en længere periode, men også de de nye, der skal opleve stemningen for første gang. Vi håber at kunne skabe en elektrisk stemning og sætte en standard for resten af sæsonen. Det er enormt vigtigt at vi allerede fra start får vist, at vi på hjemmebane kan spille både god håndbold, men også vise en gejst og attitude der får vores hjemmebane med," lyder det fra anfører Nicolai Pugholm om at være tilbage på hjemmebanen efter små fire måneders pause.

Det er nemlig fire måneder siden, at LTH'erne sidst spillede en betydningsfuld kamp i Jysk Energi Arena, og onsdag går det løs igen mod Fredericia i sæsonens første ligakamp på hjemmebane. Ligaen blev som bekendt skudt i gang i lørdags, da drengene tabte med hele 37-24 til Skanderborg AGF på udebane. Det er et resultat, som Pugholm og resten af truppen gerne vil revanchere onsdag aften.

"Ja, det var ikke den sæsonstart vi havde drømt om. Vi må bare erkende, at Skanderborg var bedre end os på samtlige parametre på dagen. Vi har dog fået evalueret kampen godt og grundigt og rettet vores fokus mod Fredericia-kampen. Det er dejligt der falder en kamp så hurtigt efter, så vi har muligheden for at kunne revanchere os," fortæller stregspilleren.

Onsdagens gæster fra Fredericia vandt i sidste sæson bronzemedaljer, og det var med den nuværende LTH-keeper, Emil Tellerup, på holdkortet. I lørdags fik traditionsklubben en god start på deres sæson, da de hjemme besejrede BSH. Derfor venter der endnu en svær opgave for "de røde" onsdag aften.

"De har et enormt stærkt og bevægeligt forsvar, der dækker en smule atypisk i forhold til mange andre hold. Det skal vi forsøge at løse bedre end vi havde held med i lørdags, hvor Skanderborg havde held med at ødelægge vores timing og lave alt for mange frikast på os. I vores forsvar skal vi være forberedte på nogle dygtige individuelle spillere, der kan rigtig mange ting på egen hånd. Det kræver en hård og disciplineret indsats, men kan vi det, så tror jeg helt bestemt også på at vi har gode muligheder for point," slutter Pugholm.

Kampen mellem LTH og Fredericia HK fløjtes i gang klokken 19.30 i Jysk Energi Arena. Der er stadig billetter tilbage, men hvis du er forhindret kan du følge med i Tophåndbold-appen eller via vores Instagram-profil.

KØB BILLET TIL KAMPEN HER

Nicolai Pugholm er sponseret af: