TILBAGE FREM

Jorn nupper endnu en sæson i rødt

onsdag 19/7 KL. 10.30

LTH og Jorn Smits er blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere en sæson. Derfor fortsætter hollænderen i klubben, og er med onsdag, hvor holdet træner for første gang i den nye sæson.

”Jeg har virkelig haft et stort ønske om at fortsætte med at spille håndbold i Danmark, så jeg er glad for at fortsætte i Lemvig-Thyborøn, hvor jeg igennem de sidste to sæsoner har udviklet mig meget, og det vil jeg forsøge at gøre igen i den kommende sæson,” lyder det fra Jorn Smits.

Og fortsætter:

”Jeg nyder at være i Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor sammenholdet er helt i top. Jeg glæder mig rigtig meget til min tredje sæson.”

Jorn har i løbet af sin tid i LTH udfyldt mange forskellige opgaver, og er før blevet kaldet holdets ”schweizerkniv”. Det vækker derfor stor glæde hos klubben, at man beholder Jorn, som kan udfylde mange opgaver i løbet af en kamp.

”Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at forlænge aftalen med Jorn endnu en sæson, så vi forsat har gavn af hans mange evner i spillet. De seneste to sæsoner har Jorn været garant for at udfylde de opgaver, som han er blevet stillet, uanset om det har været i defensiven som fremskudt i 5-1 forsvaret, eller som højre back i overtalssituationer. Så der er tale om en spiller med international erfaring, som har utrolig mange kompetencer i ”værktøjskassen” og giver trænerteamet en masse muligheder, når taktikken skal lægges,” udtaler sportschef, Lars Broe.

Med sine 30 år bidrager Jorn også med noget erfaring til en ung trup, hvilket også er vigtigt ifølge Lars Broe.

”Senest i nedspillet og i særdeleshed de afgørende kampe mod TSØ viste Jorn sine kvaliteter og rutine, hvor han som et af holdets bedste var med til at sikre sjette sæson i træk i ligaen. Netop rutinen og en super professionel indstilling, både på og udenfor banen, har været vigtig for os at fastholde i en relativ ung trup,” fortæller Lars Broe.

Vi glæder os over også at have Jorn på holdkortet i den kommende sæson. Hans personlige sponsor vil fortsat være Tømrer & Snedker Steen Stensgård.