TILBAGE FREM

Emil Jessen ny mand i LTH

tirsdag 18/7 KL. 16.00

Når spillertruppen onsdag møder ind til den nye sæson vil der være endnu et nyt ansigt i truppen. LTH har nemlig hentet 23-årige Emil Jessen i KIF Kolding.

”Tredje gang skulle åbenbart vise sig at være lykkens gang, for de første to gange lykkedes det ikke at overtale Emil til at lave en aftale med LTH, derfor er jeg naturligvis rigtig glad for, at det denne gang er lykkedes at lave en toårig aftale med Emil. Jeg anser Emil for et af landets største håndboldtalenter, hvilket årene omkring landsholdets udviklingstrup vidner klart omkring, men vi er også godt klar over at Emil ikke har fået det ud af hans potentiale de seneste sæsoner i KIF og BSH. Så det er en rigtig spændende opgave, som vi har givet hinanden hånden på at vi vil lykkedes med i fællesskab,” fortæller sportschef, Lars Broe, om det nyeste skud på stammen.

Emil Jessen var i sidste sæson lejet ud til BSH fra KIF Kolding. Nu skifter venstre backen altså permanent arbejdsgiver, da han har underskrevet en kontrakt med Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Et skifte som hovedpersonen selv ser frem til.

”Jeg har valgt LTH fordi jeg altid har haft et godt indtryk af klubben. Derudover føler jeg, at Lemvig er det rigtige sted for mig og min udvikling.  Et fedt setup med et spændene trænerteam og en masse unge spillere, har tiltalt mig virkelig meget, så derfor synes jeg at det er et godt sted at komme til,” lyder det fra Emil Jessen.

Som fortsætter:

”Jeg håber på, at jeg igennem spilletid kan udvikle mig og i samarbejde med trænerteamet kunne lægge lag på mit spil i begge ender af banen. Jeg håber at være med til at skabe en masse gode resultater i klubben og gøre det endnu bedre end sidste sæson.”

Sportschef Lars Broe ser nogle kompetencer hos Emil Jessen, som han tror på kan løfte holdet.

”Emil har nogle klare kompetencer på skuddet fra distancen, men kan også udfordre mand mod mand. Vi tror på, at Emil kan være med til at løfte LTH og sikre os endnu en sæson i ligaen,” udtaler Lars Broe.

Emil Jessen er allerede med onsdag til sæsonens første træning, og skal spille i trøje nummer 25. Personlig sponsor for Emil bliver S Tagdækning.