TILBAGE FREM

Dennis Bo: Vi skal jagte mulighederne for en overraskelse

tirsdag 26/9 KL. 15.44

Fem runder og fem point er status efter Lemvig-Thyborøn Håndbolds sæsonstart. I fredags hentede "de røde" to point hjemme mod TTH Holstebro efter en flot kamp, og cheftræner Dennis Bo Jensen er også tilfreds med sit mandskabs sæsonstart.

"Overordnet er vi godt tilfreds med vores pointhøst i de første 5 kampe. Vi er dog også meget bevidste om, at vi har mange ting i vores spil, der skal blive endnu bedre, for at vi fortsat kan få point.
Vi synes især, at vores bundniveau har været for lavt. Her skal vi arbejde med noget sikkerhed i vores spil,"
lyder det fra LTH-træneren.

Op til denne sæson har LTH skiftet ud på mange positioner. Der er hele syv nye ansigter i truppen, og derfor kunne man godt tro, at det ville have taget længere tid før, at holdet var spillet helt sammen og det var klar til at hente point. Ifølge cheftræneren er det også nemmere at lave overraskelser i starten af sæsonen, da de andre hold også har nye ansigter der skal spilles sammen.

"Det kan nogle gange være lettere at lave nogle overraskelser i starten af sæsonen, hvor nogle af de andre hold også har lavet lidt udskiftning.
Vi er glade for, at vi så tidligt i sæsonen har fundet en god ballast defensivt kombineret med mange gode præstationer fra Emil Tellerup i målet," fortæller Dennis Bo Jensen.

Onsdag aften skal LTH forsøge at bygge videre på den fine sæsonstart, når holdet på udebane møder Skjern Håndbold. En udebane som LTH historisk har haft det svært på. Vi skal helt tilbage til 2009 for at finde sidste LTH-point i Skjern. Dengang vandt "de røde" med 28-34 efter 14 scoringer af en veloplagt Nikolaj Øris Nielsen.

Derfor kræver det noget af en mandefolkepræstation, hvis overraskelsen skal ske.

"Jamen overordnet vil jeg gerne se, at vi kan lave en god præstation, når vi skal møde et formodet top-4 hold. Her synes jeg fortsat, at vi skal være dygtigere til at jagte mulighederne for en overraskelse," slutter LTH-træneren.

Kampen mellem Skjern Håndbold og Lemvig-Thyborøn fløjtes i gang klokken 18.30 i Skjern Bank Arena. Opgøret kan følges live i Tophåndbolds app eller via vores sociale medier.

Dennis Bo Jensen er sponseret af: