TILBAGE FREM

Dennis Bo Jensen bliver landstræner

torsdag 11/5 KL. 09.28

FOTO: christinabundgaardphotography.com

Lemvig-Thyborøn Håndbolds cheftræner Dennis Bo Jensen får fra 1. september et bijob. Han skal nemlig stå i spidsen for det danske U18-landshold, hvor han afløser Arnór Atlason.

"Jeg er utrolig stolt og ydmyg over den opgave, jeg står foran. Talentudvikling ligger mig meget nært, så det glæder jeg mig til igen at arbejde med," lyder det fra Dennis Bo Jensen i en pressemeddelelse.

Lemvig-Thyborøn har igennem mange år haft fokus på at tilknytte unge talenter og videreudvikle dem. Den mission plejer oftest at omhandle spillere, men da LTH tilbage i 2021 hentede Dennis Bo Jensen til klubben, var man godt klar over, at man havde med et trænertalent at gøre.

"I vores DNA i Lemvig-Thyborøn Håndbold ligger ønsket om at udvikle talent, som en af de vigtigste faktorer. Normalt er der tale om spillere, som vi gerne vil udvikle sig til at kunne begå sig på en endnu højere hylde, men casen var også gældende, da vi i sin tid lavede aftalen med Dennis Bo Jensen. Derfor er vi utrolig stolte af, at DHF har valgt at kigge i Dennis retning, da man skulle sætte holdet omkring det næste U-landshold og er sikker på, at det bliver et fantastisk godt match og en blåstempling af det store stykke arbejde som Dennis har gjort i LTH," lyder det fra sportschef Lars Broe.

Lemvig-Thyborøn Håndbold ønsker Dennis Bo Jensen stort tillykke med jobbet som landstræner.