TILBAGE FREM

Alle kom i spil før afgørende kampe

onsdag 10/5 KL. 21.47

FOTO: christinabundgaardphotography.com

Onsdag aften tabte LTH 30-28 på udebane til Nordsjælland, og dermed slutter man puljespillet uden point. En målscore på minus 7 over fire kampe vidner dog om, at man har været tæt på i samtlige kampe.

Inden aftenens kamp mod Nordsjælland stod det allerede klart, at LTH skulle ud i playoff-kampe mod Team Sydhavsøerne om en plads i ligaen i den kommende sæson. Derfor var det vigtigt, at man kunne give alle spillere minutter i benene, mens man undgik skader i aftenens kamp mod Nordsjælland.

Den mission lykkedes, men LTH'erne måtte alligevel lide et smalt nederlag på 30-28 til Nordsjælland. LTH fulgte Nordsjælland tæt i første halvleg, og faktisk sluttede vestjyderne halvlegen rigtig fint af. Stillingen ved pausen var 14-14.

Lemvig-Thyborøn fik scoret anden halvlegs første mål og fik bragt sig foran, men hjemmeholdet fik skabt et hul. Efter knap 41 minutter var stillingen 21-17 til hjemmeholdet. Dette fik Dennis Bo Jensen til at forlange timeout, og seks minutter senere kunne Anders Flæng reducere til 22-21.

Nordsjælland trak fra igen, og var foran 27-23 med 9 minutter igen. LTH'erne fik kæmpet sig op på minus to et par gange, men kom aldrig tættere på. Derfor vandt Nordsjælland nedrykningsspillets sidste kamp med 30-28.

Nu er fokus rettet mod de kommende kampe mod Team Sydhavsøerne, som starter på søndag i Lemvig. Man spiller først til tre point, og der er returopgør i Maribo onsdag i næste uge. Vi håber på stor opbakning til kampene, og der er stadig ledige billetter.

KØB DIN BILLET HER

Slutresultat: 30-28 (14-14)

NH-udvisninger: 1, LTH-udvisninger: 1

LTH-målscorere:
Jeppe Gade 7 mål
Rasmus Porup 6 mål
Niels Lindholt 3 mål
Anders Flæng 3 mål
Vilhelm Poulsen 2 mål
Jorn Smits 2 mål
Mats Gordon Krog 1 mål
Jon Katballe 1 mål
Nicolai Pugholm 1 mål
Fredrik Clementsen 1 mål
Mathias Porsholdt 1 mål