TILBAGE FREM

Teller lukkede af i LTH-sejr

søndag 10/9 KL. 18.46

Der var på forhånd lagt op til en duel om vigtige point, da Nordsjælland og LTH søndag tørnede sammen. Vigtigheden af kampen afspejlede sig også fra starten. Begge hold startede nervøst med tekniske fejl, men en ting gjorde, at LTH var i teten fra starten af kampen.

Emil Tellerup fortsatte, hvor han slap i onsdags med Fredericia. LTH-keeperen stod i vejen for mange af hjemmeholdets forsøg, og derfor scorede Nordsjælland kun 7 mål i første halvleg, mens LTH’erne lavede 12 i de første 30 minutter. Helt præcist havde Tellerup 9 redninger i første halvleg og dermed en redningsprocent på 60.

Den stærke defensiv og det stærke målmandsspil fortsatte fra anden halvlegs start, hvor Nordsjælland måtte ty til 7-mod-6 i håb om at få lavet flere mål. Også i denne del af spillet var Lemvig-Thyborøn forberedte, og derfor fik vestjyderne lavet en del mål i tomt mål. Netop i tomt mål kunne Tobias Bay gøre det til 9-20 efter 40 minutter.

Nordsjælland fik kæmpet sig lidt tilbage i slutningen af kampen, men kom aldrig i nærheden af LTH. Derfor vandt vestjyderne kampen sikkert med 20-27.

En helstøbt indsats fra Lemvig-Thyborøn betyder, at holdet efter tre runder har tre point. Næste opgave er på fredag, hvor BSH kommer på besøg i Jysk Energi Arena.

Slutresultat: 20-27 (7-12)

NSH-udvisninger: 3, LTH-udvisninger: 3