TILBAGE FREM

Søren Pedersen stopper som direktør i LTH

mandag 3/7 KL. 10.37

Søren Pedersen har valgt at søge nye udfordringer og stopper derfor som direktør for Lemvig-Thyborøn Håndbold ved udgangen af juli 2023.  

Søren Pedersen udtaler: "Jeg har fået muligheden for at tiltræde en ny stilling. Det har på ingen måde været en let beslutning, men efter grundige overvejelser har jeg besluttet at forlade LTH. Jeg vil glæde mig til at komme i hallen som fan til næste sæson og opleve den fantastiske stemning på hjemmebanen."

"Min tid i Lemvig-Thyborøn Håndbold har været fantastisk og klubben vil for altid være en del af mit hjerte. Det har været en sand fornøjelse at arbejde med så dygtige, passionerede og inspirerende kollegaer - både på det administrative, det sportslige og i særdeleshed det personlige plan. Der har også været utroligt mange gode snakke og konstruktive dialoger med samarbejdspartnere i klubben - tak til alle som jeg har haft muligheden for at samarbejde med. Uden jer intet LTH."

Lemvig-Thyborøn Håndbold har I løbet af de sidste to år har været igennem en stor udvikling og vækst, og vi har været glade for Sørens nytænkning og store engagement.

Vi takker Søren for hans indsats og ønsker ham held og lykke i fremtiden. 

Bestyrelsen vil straks gå i gang med at finde den rette profil til direktørstillingen i Lemvig-Thyborøn Håndbold. 

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til bestyrelsesformand Tommy Bomholt Gay på tlf. 24 27 37 89