Sikker sejr over lokalrivalerne

lørdag 23/9 KL. 12.13

Tekst: Andreas Kejser - Foto: Photo Overlund

Lemvig-Thyborøn tog fredag aften imod TTH Holstebro i Jysk Energi Arena, og planen var fra starten fuldstændig klar. Den plan blev fulgt til punkt og prikke, og derfor var "de røde" klart det bedste hold fredag aften.

Opgøret startede med to gode målmænd i begge ender, og derfor fulgtes de to hold ad det meste af første halvleg. Dennis Bo Jensens tropper fik dog trukket lidt fra kort før pausen, og var derfor foran med 13-10 efter de første tredive minutter.

I anden halvleg fik LTH for alvor stukket kniven ind på TTH Holstebro. Solidt forsvarsspil og et par scoringer i tomt mål gjorde, at LTH pludselig var foran med 24-14, og kampen var nærmest afgjort.

Den sidste del af opgøret blev meget målfattigt, men Lemvig-Thyborøn vandt sikker med 28-21 til stor jubel for de fremmødte tilskuere i Jysk Energi Arena.

Slutresultat: 28-21 (13-10)

LTH-udvisninger: 2, TTH-udvisninger: 4