TILBAGE FREM

Sejr i årets første hjemmekamp

lørdag 11/2 KL. 12.13

Trods det faktum, at Lemvig-Thyborøn var klart det bedste mandskab i størstedelen af kampen lørdag eftermiddag i Arena Vestjylland Forsikring blev det lige lovlig spændende, da det hele skulle afgøres. Marginalerne var dog på vestjydernes side i kampens afgørende fase.

Inden kampstart blev det præsenteret, at Simon Egtved havde forlænget sin kontrakt til sommeren 2026, og det valgte LTH-keeperen at fejre ved at rulle gardinerne ned fra kampens begyndelse. I den anden ende dirigerede Thomas Damgaard LTH'erne frem mod scoringerne. Derfor var hjemmeholdet i front med 10-5 efter 20 minutters spil.

Dennis Bo Jensens tropper fortsatte de fine takter, og kunne gå til pause foran med 15-11. Fra anden halvlegs start havde LTH'erne også taktstokken, og efter 37 minutters spil kunne Jorn Smits bringe "de røde" i front med 19-13.

Trods det fine spil og den store føring fik gæsterne kæmpet sig tilbage i kampen, og med 20 sekunder igen var stillingen 28-27, og Nordsjælland havde bolden. Selvom gæsterne på dette tidspunkt var i overtal fik Mats Gordon Krog trukket en angrebsfejl og jublen kunne bryde løs.

Sejren sender LTH på 12 point og dermed op på 11. pladsen i HTH Herreligaen.

Slutresultat: 28-27 (15-11)

LTH-udvisninger: 2, NSH-udvisninger: 2