TILBAGE FREM

Så tæt på

torsdag 16/11 KL. 08.33

Tekst: Andreas Kejser - Foto: Photo Overlund

Man skal helt tilbage til september for at finde LTH's seneste sejr på hjemmebane. Onsdag aften havde drengene muligheden for at hente tiltrængte point til tabellen, da Skanderborg AGF var modstanderen hjemme i Jysk Energi Arena.

"De røde" startede kampen lidt skidt, og kom bagud med 1-4, men fik kæmpet sig tilbage i opgøret. I slutningen af første halvleg var hjemmeholdet bagud med 13-15, da gæsterne fik en udvisning, hvilket gav muligheden for at skabe kontakt til pausen. Overtalsspillet sad ikke i skabet, og derfor måtte man gå til pause bagud med 13-16.

Anden halvleg startede ligesom første, og derfor trak SAH fra. Efter 36 minutters spil var gæsterne i front med 14-19, men endnu en gang kæmpede vestjyderne sig tilbage, og med 10 minutter igen kunne Jeppe Gade bringe LTH i front med 24-23. Det åbnede en mulighed for at tage vigtige point og første hjemmesejr siden september, men muligheden blev misset.

Derfor kunne gæsterne trække sig sejrrigt ud af opgøret. Kampen endte 29-31 til Skanderborg AGF.

Næste opgave for LTH er lørdag den 25. november, når ligaens førerhold, Aalborg Håndbold, gæster Jysk Energi Arena.

Slutresultat: 29-31 (13-16)

LTH-udvisninger: 3, SAH-udvisninger: 2