TILBAGE FREM

Pokalexit i Herning

torsdag 20/4 KL. 09.56

Lemvig-Thyborøn stod torsdag aften over for liganedrykkerne fra HC Midtjylland i Santander Cuppens sjette runde. Det var igen et ressourceramt LTH-mandskab, som stillede til start, hvor Thomas Damgaard, Christian Holm og Jorn Smits sad ude mede skader.

Det var også hjemmeholdet, som kom bedst fra start, og var foran med 15-7 i den sidste del af første halvleg, men LTH'erne fik halet lidt ind på HC Midtjylland frem mod pausen, og var derfor kun bagud med 17-11 efter de første 30 minutter.

Anden halvleg startede lidt nervøst for begge mandskaber, som havde problemer med at finde frem til scoringerne. Værst var det dog for hjemmeholdet, som først fik scoret efter 8 minutter i anden halvleg. Selvom vestjyderne også havde problemer med at finde frem til netmaskerne, fik man dog hentet ind på hjemmeholdets føring.

Med 10 minutter igen kunne Jesper Kokholm reducere til 23-21, men LTH kom ikke tættere på og tabte kampen med 28-25, og er dermed ude af pokalturneringen. Aftenens positive historie var at Vilhelm Poulsen var tilbage på banen efter fire måneders skadespause, og færingen bød ind med tre scoringer.

Næste opgave for Lemvig-Thyborøn Håndbold er den 3. maj på udebane mod naboerne fra TTH Holstebro. Der arrangeres fanbus til kampen, og vi håber på maksimal opbakning til drengene.