TILBAGE FREM

Nederlag i Skanderborg

lørdag 25/2 KL. 12.19

Lemvig-Thyborøn skulle lørdag forsøge at gentage succesen fra de to tidligere kampe i Skanderborg Fælled, men måtte desværre se sig besejret med 34-29 efter 2x30 minutters håndbold.

Kampens start var ellers meget jævnbyrdig, og de to hold fulgtes ad til stillingen 6-6 efter knap ni minutters spil. Herefter stak hjemmeholdet af, og kunne efter knap 20 minutters spil bringe sig foran med 14-8. Herefter gik Dennis Bo Jensens tropper i syv-mod-seks, hvilket fungerede rigtig godt, og man kunne derfor gå til pause kun bagud med 18-15.

LTH startede ligeledes anden halvleg i syv-mod-seks, men ikke med samme succes, som i slutningen af første halvleg. Skanderborg stjal bolden i de to første angreb, og kunne derfor score to gange i tomt mål, og derfor havde Skanderborg Aarhus hurtigt skabt et hul igen.

Vestjyderne gav dog ikke op, og med 20 minutter tilbage af opgøret kunne Thomas Damgaard reducere til 23-22. Spændingen var tilbage i kampen. Et par tekniske fejl efterfølgende fra LTH betød, at hjemmeholdet hurtigt kunne slå et hul igen.

Denne gang kom Lemvig-Thyborøn ikke tilbage selvom man forsøgte sig med syv-mod-seks igen og et 5:1-forsvar. Derfor kunne Skanderborg Aarhus køre en sejr på 34-29 hjem.

Næste opgave for Lemvig-Thyborøn er en vigtig en af slagsen. Mors-Thy venter nemlig på udebane allerede på tirsdag, hvor der er vigtige point på spil for begge mandskaber.

Slutresultat: 34-29 (18-15)

SAH-udvisninger: 4, LTH-udvisninger: 3