TILBAGE FREM

Nederlag i sæsonens første ligakamp

lørdag 2/9 KL. 18.10

Med seks nye spillere på holdkortet skulle Lemvig-Thyborøn lørdag eftermiddag forsøge, at drille Skanderborg AGF i Herreligaens første runde. På forhånd vidste man godt, at det krævede en disciplineret indsats, hvis den mission skulle lykkes. Den disciplinerede indsats udeblev, og LTH haltede efter i størstedelen af kampen.

Efter fem minutters spil var vestjyderne foran 1-2, men herefter stod der Skanderborg AGF på hele kampen. 1-2 blev til 13-6, hvilket fik Dennis Bo Jensen til at forlange sin anden timeout i kampen efter knap 20 minutters spil. Herefter scorede LTH tre gange i træk, men hjemmeholdet trak atter fra til pausen, og førte her 17-11.

Lemvig-Thyborøn fandt heller ikke rytmen i anden halvleg, mens SAH fortsatte deres høje niveau. Derfor kunne hjemmeholdet tage en sejr på 37-24 i Herreligaens første runde.

Der blev fundet mange ting frem i værktøjskassen, men det var tydeligt at se, at Lemvig-Thyborøn havde mange nye ansigter på holdet, hvor relationerne stadig kan arbejdes på.

Det blev aldrig LTH’ernes dag, og nu gælder det om at komme hjem og få arbejdet hårdt i træningslokalet, så man er klar til sæsonens første hjemmekamp mod Fredericia HK på onsdag.

Slutresultat: 37-24 (17-11)

SAH-udvisninger: 3, LTH-udvisninger: 2