TILBAGE FREM

LTH pressede Skjern

fredag 17/3 KL. 12.31

Der skulle gå fem minutter før, at LTH havde scoret sit første mål, hvilket gjorde det nemt for Skjern at lave et forspring. Efter seks minutters spil var gæsterne nemlig i front med 1-4. Mens man sled med at finde scoringer, havde Skjern derimod nemt ved at finde vej til netmaskerne. Det betød, at stillingen efter små 20 minutters spil var 8-13 til gæsterne.

Frem mod slutningen af første halvleg begyndte forsvaret og Simon Egtved at få det hele til at fungere, men alligevel kunne Skjern gå til pause foran 13-17.

Den defensive stil fortsatte hos LTH fra anden halvlegs start. Denne gang var det Skjerns tur til at vente fem minutter med at få hul på bylden. Dog var gæsterne foran med 16-22 efter 42 minutters spil. Dette fik dog ikke LTH'erne til at give op, og takket være et medrivende publikum og flot 7-mod-6-spil kæmpede Dennis Bo Jensens tropper sig tilbage i opgøret.

Med fem minutter tilbage af opgøret kunne Mathias Porsholdt udligne til 25-25, og spændingen var intakt. Desværre var Skjern for stærke, og vandt kampen med 26-28.

Der skal lyde en stor tak til de fremmødte tilskuere, som skabte en fantastisk kulisse. LTH'erne viste fight og vilje, men det var desværre ikke nok mod et godt spillende Skjern-hold.

Slutresultat: 26-28 (13-17)

LTH-udvisninger: 1, SKH-udvisninger: 2