TILBAGE FREM

LTH henter fløjspiller i HØJ

fredag 10/3 KL. 12.26

Tobias Myssing er navnet på LTH’s seneste tilføjelse fra den kommende sæson. Myssing kommer til klubben fra HØJ, og han har underskrevet en 2-årig kontrakt med ”de røde”.

Tidligere på sæsonen præsenterede LTH Tobias Bay som ny mand på venstre fløjen fra sommer. I dag kan klubben præsentere endnu en Tobias som tilføjelse til holdkortet fra den kommende sæson. Her er der tale om Tobias Myssing, som huserer på den modsatte fløj af Tobias Bay, nemlig højrefløjen.

Myssing kommer til klubben fra HØJ i den danske 1. division, hvor han indtil videre har lavet 57 mål. Den 22-årige højre fløj glæder sig til at skulle tørne ud for Lemvig-Thyborøn Håndbold.

”Jeg ser det, som en god mulighed for at udvikle mig yderligere som håndboldspiller men også personligt. Jeg glæder mig til at prøve mig af på et højere niveau i helt nye omgivelser,” lyder det fra Myssing.

Den sportslige ledelse i Lemvig-Thyborøn Håndbold har igennem længere tid haft et vågent øje med Tobias Myssing, og det vækker derfor stor glæde, at man har landet en aftale.

”Vi har fulgt Tobias og hans udvikling de seneste par år. Tobias er en spændende ung fløjspiller, som har et teknisk højt niveau i hans skudrepertoire offensivt. Defensivt har han en god fysik, hvilket det efterhånden kræves for at kunne dække op på højeste niveau,” siger Søren Pedersen, direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Og fortsætter:

”Med tilføjelsen af Tobias Myssing på holdkortet føler vi os godt rustet på den position. Det er helt sikkert en spiller, som kommer til at give meget af sig selv – både til holdet og publikum i Arena Vestjylland Forsikring.”

Rykker teltpælene op og flytter til Vestjylland

Tobias Myssing og HØJ var i sidste sæson tæt på en oprykning til HTH Herreligaen, men måtte se sig slået af TTH Holstebro i de afgørende playoff-kampe. Nu tager han skridtet videre i sin karriere, og skifter Sjælland ud med Vestjylland, hvilket er en udfordring, som han glæder sig til.

”Det bliver helt sikkert en udfordring, men det er en udfordring, som jeg er helt klar på at tage op. Jeg forestiller mig, at det kommer til at give mig en masse med i bagagen, som også kommer til at gøre mig endnu stærkere generelt,” fortæller han.

I forbindelse med overvejelserne omkring skiftet, har Tobias forhørt sig hos en nuværende holdkammerat, som har kunne gøre ham klogere på hans kommende arbejdsgiver.

”Jeg kender ikke det store til Lemvig-Thyborøn Håndbold, men jeg har selvfølgelig hørt lidt igennem min nuværende holdkammerat, Frederik Iversen, men det er begrænset, hvad jeg ved. Jeg ved dog, at jeg glæder mig til at trække den røde trøje over hovedet og mærke stemningen i Arena Vestjylland Forsikring,” slutter den kommende LTH’er.

Lemvig-Thyborøn Håndbold glæder sig til at byde Tobias velkommen i klubben og i det nordvestjyske.