TILBAGE FREM

Lige ved og næsten i grundspillets sidste kamp

onsdag 5/4 KL. 09.48

Det blev en intens affære, da LTH onsdag aften gæstede HC Midtjylland i grundspillets sidste kamp.

Det var et opgør, som vestjyderne startede bedst, og var foran med 1-4 efter 8 minutter. LTH'erne bevarede momentum det meste af første halvleg, men hjemmeholdet fandt melodien i slutningen af halvlegen, og kunne gå til pause foran 13-15.

I anden halvleg forsøgte LTH sig med 7 mod 6, hvilket gav pote, men midtjyderne førte alligevel med 25-22 med 9 minutter igen. Alligevel lykkedes det for LTH'erne at genskabe spænding og med et halvt minut igen fik Lemvig-Thyborøn bolden ved stillingen 27-26.

En dramatisk afslutning med et rødt kort for usportslig optræden til HC Midtjyllands Mathias Hedegaard, som forhindrede LTH at afslutte på et frikast gav et straffekast til Dennis Bo Jensens tropper.

Jeppe Gade, som igen i aften var i målhumør, brændte desværre det afgørende straffekast, og LTH måtte lide et nederlag på 27-26. Aftenens resultater betyder, at Lemvig-Thyborøn ender på en 13. plads, og tager 0 point med over i kvalifikationsspillet.

Det var igen en kamp, hvor LTH var svækket på ressourcer, og nu arbejdes der benhårdt på at få nogle af de skadede spillere klar til kvalifikationsspillet.