TILBAGE FREM

Kaptajnen forlænger

lørdag 15/4 KL. 09.51

FOTO: christinabundgaardphotography.com

For fire sæsoner siden kom Nicolai Pugholm til Lemvig-Thyborøn Håndbold, og har fra dag et budt ind med en masse ansvar både på og udenfor banen, hvilket også har gjort ham til holdets anfører. Derfor er det med stor glæde, at LTH i dag kan løfte sløret for en kontraktforlængelse med "Pug" indtil sommeren 2026. Kaptajnen ser en spændende fremtid i klubben, hvilket gjorde beslutningen nemmere.

"Jeg har forlænget med klubben fordi jeg først og fremmest er enormt glad for dagligdagen. Desuden synes jeg klubben bevæger sig i en spændende retning, hvor vi langsomt men sikkert ligger lag på niveauet. Jeg har efterhånden været i klubben i fire år, men glæder mig meget til at være en del af at være en del af den ambitiøse plan der er for fremtiden", lyder det fra Nicolai Pugholm.

Som fortsætter:

"Slutteligt er det jo en fornøjelse at have Arena Vestjylland Forsikring som hjemmebane. Med den i ryggen har man altid fornemmelsen af at have muligheden for point. Det er langt fra noget man kan tage for givet, og noget vi spillere værdsætter."

Også i LTH-ledelsen vækker det stor glæde, at man har forlænget med Nicolai Pugholm.

"Pugholm er kaptajn og en fantastisk repræsentant for klubben. Han er en kulturbærer som til hverdag viser vejen år efter år. Vi er derfor glade for allerede nu at forlænge Pugholms aftale så den løber til 2026. Udover at være en vigtig brik i truppen socialt og i form af hans ledelsesmæssige kvaliteter er han også kendetegnet ved evindelig fight gang på gang – både til træningerne og kamp," fortæller direktør i LTH, Søren Pedersen.

"Der er ingen tvivl om, at vi har lukket aftalen med en af de vigtige grundsten i truppen. I forhold til den fremtid vi kigger hen imod, har det været en prioritet af få aftalen i hus med vores Pugholm. Han er en fantastisk ambassadør for klubben og nu er den private bopæl flyttet endnu tættere på, samt der er stiftet familie – en forlængelse giver derfor en tryghed for alle og en vis form for kontinuitet," siger Søren Pedersen.

LTH glæder sig over at have papir på Nicolai Pugholm til sommeren 2026 og ser frem til en masse gode oplevelser.

Nicolai Pugholm er sponseret af: