TILBAGE FREM

God defensiv var ikke nok

onsdag 29/3 KL. 09.38

Onsdag aften var LTH på besøg i Silkeborg, hvor holdet tabte med 27-19 til BSH.

Hjemmeholdet kom hurtigt foran med 3-1, men LTH'erne kæmpede sig tilbage til stillingen 5-5 efter 13 minutter. Herefter sneg en masse tekniske fejl sig ind i LTH's angrebsspil, hvilket blev straffet hårdt af BSH, som scorede et hav af kontramål, og mange af dem var i tomt mål.

Det betød, at Aksel Horgen kunne score i kontra til 13-7 med fem minutter tilbage af første halvleg, hvilket fik Dennis Bo Jensen til at tage sin anden timeout i kampen. Pausestillingen var 14-9 til hjemmeholdet.

Den dårlige periode i første halvleg kostede dyrt, men tager man de positive briller på, stod forsvaret stærkt i det etablerede spil, mens Simon Egtved stod en rigtig fin kamp.

Vestjyderne fik aldrig skabt comebacket, og måtte se sig besejret 27-19 i en kamp, hvor et svækket LTH-mandskab havde svært ved at finde vej til scoringerne bag en velspillende Mikkel Løvkvist i hjemmeholdets mål.

Næste kamp er hjemme mod de forsvarende mestre fra GOG. Kampen spilles lørdag og er den sidste hjemmekamp i grundspillet.

Slutresultat: 27-19 (14-9)

BSH-udvisninger: 2, LTH-udvisninger: 2