TILBAGE FREM

Gade brillerede i GOG-nederlag

lørdag 1/4 KL. 09.41

Det var et skadesplaget LTH-mandskab som lørdag løb på banen i Arena Vestjylland Forsikring for at møde de danske mestre fra GOG. Chancerne var ikke store, men hjemmeholdet fik budt gæsterne op til dans i løbet af opgøret.

Selvom LTH'erne kom skidt fra start, og var bagud 5-10 efter et kvarter, formåede "de røde" at kæmpe sig tilbage i opgøret. Seks minutter senere kunne Jesper Kokholm finde vej igennem gæsternes forsvar fra højre back positionen, og reducere til 9-11.

At Jesper Kokholm skulle spille højre back vidner også om, at Dennis Bo Jensen måtte grave dybt i værktøjskassen lørdag eftermiddag, hvor han manglede fem spillere.

I slutningen af første halvleg skruede GOG op for tempoet og fik en masse kontramål, og kunne derfor gå til pause foran 13-17.

Heller ikke i anden halvleg gav drengene op, og Jeppe Gade var en evig trussel mod mestrenes forsvar. Efter 41 minutter kunne netop Jeppe Gade reducere til 18-19. Gade spillede en super kamp og scorede 13 mål. Han blev derfor fortjent kåret til kampens Jysk Energi Man of the Match.

Desværre slap kræfterne op hos hjemmeholdet, som måtte se sig besejret i grundspillets sidste hjemmekamp med 25-34.

Onsdag venter grundspillets sidste kamp, når drengene skal en tur til HC Midtjylland, hvor der er vigtige point på spil, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at få point med over i nedrykningsspillet.

Skal du med ned og støtte drengene, så arrangeres der fanbus.